Automatiseringsprojecten visualiseren en configureren met PASvisu van PILZ

PILZ lanceert PASvisu, een oplossing waarmee gebruikers automatiseringsprojecten kunnen configureren en visualiseren. De oplossing kan zowel op locatie als op afstand worden gebruikt om een overzicht te krijgen van de installatie.

PASvisu is open voor alle systemen die men gebruikt. Zo kan men – naast alle andere gebruikte besturingen – eenvoudig de kleine PNOZmulti besturingen via een OPC UA-serververbinding met de visualiseringssoftware verbinden en alle variabelen van de besturing overnemen. De software wordt direct verbonden met het veiligheidsrelais PNOZmulti. Hierdoor zijn alle functionaliteiten van de software inclusief diagnosemogelijkheden beschikbaar via de visualiseringssoftware PASvisu.

Enkele kenmerken van PASvisu:

  • Handmatig invoeren en toewijzen van variabelen is niet langer nodig.
  • Platformonafhankelijk: Flexibel gebruik op meerdere apparaten.
  • Taalomschakeling: talen aanmaken, exporteren en importeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *