3D-print startup Nectar wint RapidPro Startup Award

Nectar wint de RapidPro Startup Award met zijn modulaire desktop delta 3D-printer. Met deze printer vult het bedrijf het gat in de markt op tussen grote industriële printers en desktop printers.

De RapidPro Startup Award is een initiatief van Mikrocentrum en de branchevereniging RapidPro. Met de award willen de partijen startups op het gebied van additieve manufacturing en 3D-printen stimuleren. De award is uitgereikt op RapidPro en Virtual (R)evolution, twee beurzen die op 7, 8 en 9 maart gelijktijdig in het NH Conference Centre te Veldhoven werden georganiseerd. De 107 exposanten op de beurzen zijn door ruim 4.200 bezoekers bezocht.

Nectar levert de Nectar One levert, een 3D printer waarmee bedrijven in korte tijd zelf prototypes kunnen printen van producten waar zij aan werken. De Nectar One wordt door Nectar op de markt gezet als een gebruiksvriendelijke printer, die zeer eenvoudig is in gebruik. Het printproces wordt hierbij in belangrijke mate geautomatiseerd. Het is echter ook mogelijk zelf instellingen te wijzigen en op maat af te stemmen op een specifieke print.

Nectar wint de RapidPro Startup Award met zijn modulaire desktop delta 3D-printer (bron: RapidPro)

Nectar wint de RapidPro Startup Award met zijn modulaire desktop delta 3D-printer (bron: RapidPro)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *