Koning & Hartman lanceert nieuwe IoT Fog Starterkit

Koning & Hartman introduceert de IoT FOG Starterkit waarmee de kracht van de cloud en het Internet of Things (IoT) optimaal benut kan worden. Dankzij deze starterkit voor industriële toepassingen kunnen devices en sensoren gekoppeld worden om eenvoudig en snel een cloud computing omgeving te creëren. 

Het Internet of Things (IoT) en FOG Computing bieden eindeloze mogelijkheden als het gaat om inzicht in bedrijfsprocessen en machines en kostenbewuster werken. Veel OEM’ers en Technical System Integrators worstelen echter met het programmeren en koppelen van sensoren en devices, ontsluiten van data in de cloud en het maken van overzichtelijke dashboards die nieuwe inzichten verschaffen.

De IoT FOG Starterkit

Met de exclusieve IoT FOG Starterkit van Koning & Hartman wordt de kracht van de cloud optimaal benut. Dankzij een aantal gestandaardiseerde oplossingen in de kit is het mogelijk om verschillende devices en sensoren die data genereren te koppelen en deze via de Nexcom NISE 50 Box PC te ontsluiten naar Azure, het cloudplatform van Microsoft. De IoT FOG Starterkit bevat:
• Een Nexcom Nise 50 Industrial PC
• ICONICS IoT Gateway Suite
• Temperatuur sensor
• Windows 10 IoT Enterprise
• 2 maanden Microsoft Azure consumptie

Koning & Hartman introduceert de IoT FOG Starterkit tijdens Industrial Ethernet 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *