ADLINK lanceert slimme NEON-1021-M camera met geïntegreerd MVTec MERLIC software

ADLINK Technology, leverancier van machine vision producten, lanceert de NEON-1021-M slimme camera met geïntegreerde MVTec MERLIC software. De camera is gericht op gebruiksgemak en maakt het mogelijk machine vision toepassingen te bouwen zonder hiervoor te hoeven programmeren.

ADLINK Technology lanceert de NEON-1021-M slimme camera met geïntegreerde MVTec MERLIC software

De NEON-1021-M van ADLINK is voorzien van de quad-core Intel Atom E3845 processor, kan snelle multi-ROI (region of interest) beelden maken, bevat 2MP beeldsensoren en biedt ondersteuning voor lichtaansturing via pulsbreedtemodulatie (PBM). De camera levert tijdwinst op door de mogelijkheid te bieden meerdere barcodes gelijktijdig te scannen.

Geschikt voor gebruik in veeleisende omstandigheden

De behuizing van de NEON-1021-M is IP67-gecertificeerd. Daarnaast is de camera uitgerust met M12 connectors. Om de integratie van de camera met externe apparaten te vereenvoudigen beschikt de camera over vier geïsoleerde invoerpoorten, vier geïsoleerde uitvoerpoorten en een VGA-poort. Ook biedt de camera de mogelijkheid een extra slave GigE vision camera te verbinden.

De camera is voorzien van geïntegreerde MVTec MERLIC software. Deze software maakt het mogelijk machine vision toepassingen te bouwen, zonder dat hiervoor programmeerkennis nodig is. De oplossing is PC-gebaseerd en is voorzien van een interface die veel weg heeft van een WYSIWYG editor (what-you-see-is-what-you-get). MVTec stelt dat de MERLIC software onder andere geschikt is voor toepassingen die een duidelijke grafische gebruikersinterface vereisen voor het configureren van imaging functies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *